Medior Developer Microsoft Business Intelligence on Azure (m/v)

Omschrijving

Voor een project bij een grote klant in Antwerpen, is Spikes op zoek naar een Business Intelligence Developer. Verder zal je ook voor andere projecten mee betrokken zijn via ons kantoor te Antwerpen.

 

In een wereld waarin zich continu nieuwe situaties voordoen en alles (processen, apparaten, producten, diensten,...) gedigitaliseerd word, zijn het enkel de medewerkers van organisaties die het verschil nog kunnen maken. Daarom creëren wij digitale samenwerkingsculturen om een organisatie klantgerichter te maken. Wij maken mensen en teams sterker met cultuur, processen en technologie!

 

Voor onze medewerkers bieden we een werkomgeving waarin ze zich kunnen ontplooien en actief bijdragen aan de volutie van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten.
En jij kan daar deel van uitmaken! Benieuwd naar het leven bij Spikes? Check dan onze blog: lifeat.spikes.be!

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Samen met je team sta je in voor het uitbouw en ontwikkeling van een enterprise data warehouse in een DevOps Azure Cloud omgeving.
 • Je ontwerpt en implementeert Business Intelligence oplossingen op basis van Microsoft Azure: Azure Data Factory, Azure Storage , Azure SQL Database, Analysis Services, Power BI
 • Je schrijft en onderhoudt technische documentatie.
 • Je rapporteert nauwgezet over de vooruitgang van projecten aan de project manager.
 • Je ondersteunt de klant en helpt zijn problemen op te lossen.

 

Ons aanbod

Naast een warm welkom door ons team van enthousiastelingen, biedt Spikes je een uitstekend salaris en extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, collectieve bonus,…).

Maar bovenal bieden wij jouw flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerken, vele aantrekkelijke projecten en concrete doorgroeimogelijkheden!

Benieuwd hoe een dag bij Spikes er uit kan zien? Kom gerust eens praten! Je kan je toekomstige collega’s het vuur aan de schenen leggen met een spervuur aan vragen of gewoon even polshoogte komen nemen met een kopje koffie erbij!

Vereisten

Jouw profiel

 

Je weet je enthousiasme te combineren met:

 

 • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een Microsoft Business Intelligence omgeving.
 • Goede kennis van SQL Server, Transact-SQL, Analysis Services, Power View.
 • Ervaring met Microsoft Azure Cloud Services, data warehouse modelerings methodologieën en het werken in een DevOps omgeving
 • Interesse in Azure Data Lake, Azure Data Lake Analytics, de Cortana Intelligence Suite, Data Analytics is een pluspunt
 • Ervaring met Power BI, Microsoft Office 365, Visual Studio, C# en Microsoft Team Foundation Server  is een pluspunt.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels