Senior Business Innovatie Consultant (m/v)

Omschrijving

Spikes maakt innovatieve oplossingen voor de bedrijven van morgen!

 

Wij creëren nieuwe digitale samenwerkingsculturen om een organisatie klantgerichter te maken. Wil jij ons komen helpen om mensen en teams sterker te maken met cultuur, processen en technologie?

In een steeds veranderende wereld, helpen wij organisaties die veranderingen aan te gaan door hen de juiste processen en digitale hulpmiddelen aan te bieden. Voor onze klanten zijn wij een partner waarop ze kunnen vertrouwen en die hen adviseert.

 

Bij Spikes kom je terecht in een team van 70 enthousiaste “Spikees”. Wij zorgen voor een dynamische werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen en pro-actief kan bijdragen aan de verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening. We hechten als KMO veel waarde aan teamsfeer, klantgerichtheid, creativiteit, sensitiviteit en pragmatisch zijn.

Benieuwd naar het leven bij Spikes? Check dan onze blog: lifeat.spikes.be.


Jouw Team
Als Business Consultant van het Business Productivity Team, zal je samenwerken met enthousiaste experten in het definiëren, ontwerpen en implementeren van IT-toepassingen waarmee medewerkers van de klant beter kunnen samenwerken. Je gebruikt daarbij de laatste nieuwe technologieën m.b.t. samenwerking waaronder interactieve intranets, open communicatie via sociale netwerken en het slim gebruik van Microsoft Office 365 en Sharepoint.
 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Jij bent dé raadgever voor de klant op het gebied van procesverbeteringen en innovatieve samenwerkingsvormen, sociale netwerken, documentbeheer en workflow.
  • Je bedenkt voor de klanten passende oplossingen, initieert ze en vertaalt ze naar creatieve oplossingen op basis van Office 365 en andere cloud technologieën.
  • Je geeft met plezier inspirerende presentaties en overtuigende demo’s, en je neemt verantwoordelijkheid in het coachen van eindgebruikers;

 

 

 

Vereisten

Jouw profiel

  • Je bent een enthousiaste bachelor of master in IT, of een Handelsingenieur/TEW die gepassioneerd is door bedrijfsprocessen in diverse industrieën.
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als functioneel analist in deze technologieën.
  • Je bent luistervaardig en communicatief en werkt nauwgezet bij het autonoom uitwerken van projecten;
  • Je bent gepassioneerd door technologie en hebt het vermogen om snel informatie over nieuwe technologieën op te nemen.
  • Je hebt oog voor de vraag van de klant en dat van je team.
  • Je levert kwalitatief werk af en wil samen met je team steeds naar een hoger level werken.
  • Je kan out of box denken en biedt samen met je team de beste oplossingen.


Ons aanbod 

We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid: aantrekkelijke projecten, vele uitdagingen, ruimte en flexibiliteit (thuiswerk, 2 kantoren in Antwerpen en Hasselt, flexibele uren) en groeimogelijkheden.

Verder zorgt Spikes voor een uitstekend salaris en extra-legale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, collectieve bonus,…). 

Ons team van enthousiaste medewerkers, onze boeiende klanten én partners staan klaar om met jou samen te werken!

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan zeker nog vandaag. We ontvangen je graag bij ons op kantoor om verder kennis te maken.