Senior Business Innovatie Consultant (m/v)

Omschrijving

Spikes maakt innovatieve oplossingen voor de bedrijven van morgen!

 

Wij creëren nieuwe digitale samenwerkingsculturen om een organisatie klantgerichter te maken. Wil jij ons komen helpen om mensen en teams sterker te maken met cultuur, processen en technologie?

In een steeds veranderende wereld, helpen wij organisaties die veranderingen aan te gaan door hen de juiste processen en digitale hulpmiddelen aan te bieden. Voor onze klanten zijn wij een partner waarop ze kunnen vertrouwen en die hen adviseert.

 

Als één van onze 70 consultants kan jij je bij Spikes ontplooien in een dynamische werkomgeving en kan je actief bijdragen aan onze dienstverlening. Met aandacht voor de teamsfeer, het bieden van verantwoordelijkheid en het inzetten van creativiteit, biedt deze KMO zijn medewerkers de nodige mogelijkheden! Benieuwd naar het leven bij Spikes? Check dan onze blog: lifeat.spikes.be!

 

Jouw Team
Als Business Consultant van het Business Productivity Team, zal je samenwerken met enthousiaste experten in het definiëren, ontwerpen en implementeren van IT-toepassingen waarmee medewerkers van de klant beter kunnen samenwerken. Je gebruikt daarbij de laatste nieuwe technologieën m.b.t. samenwerking waaronder interactieve intranets, open communicatie via sociale netwerken en het slim gebruik van Microsoft Office 365 en Sharepoint.
 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Jij bent dé raadgever voor de klant op het gebied van procesverbeteringen en innovatieve samenwerkingsvormen, sociale netwerken, documentbeheer en workflow.
  • Je bedenkt voor de klanten passende oplossingen, initieert ze en vertaalt ze naar creatieve oplossingen op basis van Office 365 en andere cloud technologieën.
  • Je geeft met plezier inspirerende presentaties en overtuigende demo’s, en je neemt verantwoordelijkheid in het coachen van eindgebruikers;

 

Ons aanbod

Naast een warm welkom door ons team van enthousiastelingen, biedt Spikes je een uitstekend salaris en extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, collectieve bonus,…).

Maar bovenal bieden wij jouw flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerken, vele aantrekkelijke projecten en concrete doorgroeimogelijkheden!

Benieuwd hoe een dag bij Spikes er uit kan zien? Kom gerust eens praten! Je kan je toekomstige collega’s het vuur aan de schenen leggen met een spervuur aan vragen of gewoon even polshoogte komen nemen met een kopje koffie erbij!

 

 

 

Vereisten

Jouw profiel

  • Je bent een enthousiaste bachelor of master in IT, of een Handelsingenieur/TEW die gepassioneerd is door bedrijfsprocessen in diverse industrieën.
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als functioneel analist in deze technologieën.
  • Je bent luistervaardig en communicatief en werkt nauwgezet bij het autonoom uitwerken van projecten;
  • Je bent gepassioneerd door technologie en hebt het vermogen om snel informatie over nieuwe technologieën op te nemen.
  • Je hebt oog voor de vraag van de klant en dat van je team.
  • Je levert kwalitatief werk af en wil samen met je team steeds naar een hoger level werken.
  • Je kan out of box denken en biedt samen met je team de beste oplossingen.

 

Aanwervingen staan gepland vanaf mei/juni 2017. Solliciteer dus nu, indien je nog een opzegperiode hebt.