Senior .NET/Angular JS Developer

Omschrijving

Voor een ‘State op the Art’-project bij een grote klant in Antwerpen, is Spikes op zoek naar een Senior Developer. Verder zal je ook voor andere projecten mee betrokken zijn via ons kantoor te Antwerpen.

In een wereld waarin zich continu nieuwe situaties voordoen en alles (processen, apparaten, producten, diensten,...) gedigitaliseerd word, zijn het enkel de medewerkers van organisaties die het verschil nog kunnen maken. Daarom creëren wij digitale samenwerkingsculturen om een organisatie klantgerichter te maken. Wij maken mensen en teams sterker met cultuur, processen en technologie!

Voor onze medewerkers bieden we een werkomgeving waarin ze zich kunnen ontplooien en actief bijdragen aan de evolutie van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten.
En jij kan daar deel van uitmaken! Benieuwd naar het leven bij Spikes? Check dan onze blog: lifeat.spikes.be!

 

Ons aanbod

  • Voltijdse betrekking
  • Freelance project van 1 jaar of contract bepaalde duur van 1 jaar

Naast een warm welkom door ons team van enthousiastelingen, biedt Spikes je een uitstekend salaris en extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, collectieve bonus,…).

Maar bovenal bieden wij jouw flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerken, vele aantrekkelijke projecten en concrete doorgroeimogelijkheden!

Benieuwd hoe een dag bij Spikes er uit kan zien? Kom gerust eens praten! Je kan je toekomstige collega’s het vuur aan de schenen leggen met een spervuur aan vragen of gewoon even polshoogte komen nemen met een kopje koffie erbij!

 

 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minstens 15 jaar ervaring in de DevOps stack
  • Je hebt Senior Dev ervaring (best practise coding, ALM,....) en voldoende expertise om met solution architect(s) efficiënt te kunnen sparren mbt design/aanpak
  • Je bent beried om zelf development werk te doen
  • Je bent flexibel (omwille van de globale context van het project)
  • Je bent een teamplayer en fungeert als onsite coach
  • Je drukt je vlot uit in het NL en ENG