Overslaan naar inhoud

Spikes Cultuur

Bij Spikes geloven we dat onze Spikees de drijvende kracht zijn van ons succes. Daarom hechten we veel belang aan het creeëren van een inspirerende en innovatieve werkcultuur voor onze mensen. Hoe doen we dit juist? Bij ons ben je geen nummer, je bent een belangrijke collega voor niet enkel je teamleden, maar voor alle 60 Spikees.  

Waarden waar we voor staan en waar we elke dag aan werken

01

Pragmatisch

We weten goed wat werkt en wat niet

02

Respect

Elke stap met respect voor de maturiteit van mensen en systemen

03

Flexibiliteit

One-size-fits-all bestaat niet

04

Begrijpen

We luisteren en vragen door tot we je 100% begrijpen

Een geweldige werkplek

Deze gedachte zet zich verder op kantoor waar een warme en vriendelijke sfeer heerst en iedereen elkaar kent en ondersteunt. We zijn trots op onze focus op innovatie en creativiteit. Of je nu een nieuw idee hebt, feedback wilt delen of een uitdaging tegenkomt, er staat altijd een luisterend oor klaar. 

Bij Spikes moedigen we initiatief en proactief denken aan - jouw ideeën kunnen het verschil maken! Eén van de grote voordelen bij Spikes is onze wendbaarheid als KMO. Dit betekent dat we flexibel zijn en snel kunnen reageren en anticiperen op veranderingen en kansen. Bij Spikes is hierdoor ruimte voor groei, ontwikkeling en het realiseren voor jouw potentieel ✨.

Onze werkplek strekt zicht uit vanuit onze Spikees thuis, naar klantlocaties en onze mooie kantoren in Antwerpen en Hasselt. Wij streven ernaar om van alle werkplekken een stimulerende omgeving te maken die samenwerking en innovatie bevordert. 

De locatie van Spikes is TOP! En dit mag je vrij letterlijk nemen, we zijn gevestigd op de 6e verdieping met een prachtig uitzicht over heel Antwerpen 🔭. Door de privéparking aan ons gebouw hoef je nooit te zoeken in de drukke straten van ’t Stad. Ook ons kantoor te Hasselt ligt op een prachtige locatie naast het kanaal in een groene omgeving.

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan op onze Instagram en Facebookpagina de foto’s van al onze leuke events. Zo hebben we elk kwartaal een tof en interessant avond event, is er de jaarlijkse epic shortski, fun day (familiedag), takeaway Thursdays, afterwork drinks, etc.🥂.

1

Werken met de nieuwste technologieën

Technische tools en innovatieve oplossingen

2

Open Werkcultuur

Communicatie, transparantie & samenwerking

3

Innovatieve mindset

Out of the box denken

4

Leuke uitdagingen

Klanten binnen verschillende sectoren, bedrijfsgroottes

5

Ken al je collega's

Bij Spikes ben je geen nummer